Общи условия

Настоящите Общи условия заедно с Политика за защита на личните данни, публикувани на нашия уеб сайт, определят условията, въз основа на които личните данни, които събираме от Вас, ще бъдат обработвани.

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия преди да използвате сайта! Настоящите общи условия се дават на потребителите, за да бъдат информирани относно правата и задълженията си при ползване на информацията и услугите в сайта www.craftstudio-gallery.online. Всеки потребител, който използва за свои цели електронния магазин чрез www.craftstudio-gallery.online, е обвързан с правилата на общите условия от момента на влизане в сайта до напускането му. www.craftstudio-gallery.online е създаден като онлайн магазин и каталог за предоставените продукти и услуги за покупка от крайни клиенти и в момента на своята регистрация или поръчка без направена регистрация потребителят приема безусловно общите правила за използване.

Преди да направите своята поръчка от електронния магазин www.craftstudio-gallery.online, в момента на зареждането на сайта, при своята регистрация (не е задължителна) или направата на поръчка без регистрация, вие, в правото си на потребител, имате възможност да прочетете и да се съгласите с „Политиката за поверителност“ и условията за „Плащане и доставка“, както и да дадете своето съгласие за ползване на електронния магазин.

В момента на направата на поръчка ще получите имейл за нея, което ще се счита за начало на сключване на дистанционен договор между двете страни – Craft Studio® и клиента, направил поръчката.

Същият този дистанционен договор ще бъде потвърден чрез телефонен разговор, за да бъдат направени всички уточнения по поръчката и при необходимост да се направят корекции на допуснати грешки или пропуски в подадената информация.

В сайта www.craftstudio-gallery.online недвусмислено са изложени цени на всеки продукт, както и техните описания. Цените в сайта са в лева и са крайни към клиента.

Не носим отговорност за направени грешки от Ваша страна, в случай че поръчате продукт, който след това решавате, че не съответства на Вашите желания.

В случай че не сте сигурни какво искате да поръчате, можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефонен номер или имейл адрес, за да направите консултация.

При разминавания на направена поръчка и изпратена стока ще се използва наличната документация, която сте получили по e-mail пощата Ви, и копие, което ще се пази от администраторите на www.craftstudio-gallery.online, за да бъдат направени съответните сравнения относно подаването на поръчката и нейното изпълнение.

В случай че грешката е допусната от Craft Studio®, поръчката ще бъде върната и заменена, като разходите за куриер ще бъдат поети от Craft Studio® като компенсация за направената грешка.

В случай че грешката е допусната от клиента, то той ще поеме разходите по транспортирането на пратката по куриер.

За да направите поръчка, не е нужно да се регистрирате, но е ппрепоръчително. Така ще имате достъп до своите поръчки в сайта и ще можете да следите своята клиентска история.

Потребителите се задължават да не разпространяват данните си за достъп в сайта на други лица. Ако даден потребител разпространи своите лични данни – потребителско име и парола на трети лица, администраторите на Craft Studio® не носят отговорност за материални или лични щети, нанесени от трети лица.

Craft Studio® си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки, ако прецени това за необходимо.

Craft Studio® не носи отговорност за закъснение в доставката на поръчаните продукти, ако има отклонение в тези срокове.

В цената на продуктите, които сте поръчали, НЕ са включени цени за доставка и няма допълнителни такси. Цените са крайни за потребителя. При доставка плащате сумата, която сме обявили в сайта за продукта, и отделно цената за доставка от куриера по техните тарифи за населено място и тегло на продукта.

При подаване на поръчка потребителят задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде обработена и стартирана.

При непопълнени полета за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация за адрес и кореспонденция Craft Studio®  няма да изпълни поръчката.

Потребителят се ангажира да потвърди направената поръчка, както и всички останали детайли по нея, след като служител/администратор на Craft Studio®  се свърже с него по телефон или e-mail. Комуникацията по електронен път и по телефон са начините за сключване на дистанционни договори, при което Craft Studio® ще предоставя отново пълна информация за характеристиките на поръчания продукт, количество, цена, разходи за доставка и каквито и да било други подробности относно получаването на стоката, начините за разплащане, набор от документи, които ще съпътстват продукта, и други.

Ако поръчаният продукт не е в наличност, клиентът ще бъде уведомен навреме.

За нас

Адресът на нашия сайт e: www.craftstudio-gallery.online .

Craft studio® е регистрирана търговска марка, собственост на ТИ ЕС ДИ КОНСУЛТ ЕООД.

Този уебсайт се притежава и управлява от ТИ ЕС ДИ КОНСУЛТ ЕООД.

ТИ ЕС ДИ КОНСУЛТ ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 202900274, което събира, обработва и съхранява Вашите лични данни при условията на тези Общи условия за ползване и Политика за защита на личните данни.

Можете да се свържете с нас по всички въпроси, свързани със защитата на лични данни, на адреса на дружеството:

гр. Карлово, 4300,

ул. „Петър Юруков“ №1

телефон: +359 884 488 700

e-mail: office@craftstudio-gallery.online

Какво събираме и съхраняваме

Докато посещавате нашия сайт, ние записваме:

  • Продукти, които сте разглеждали – може да използваме тази функционалност, за да ви покажем продукти, които сте отворили наскоро;
  • Адрес за доставка – ще поискаме да го въведете, за да можем например да преценим стойността на доставката преди да направите поръчка, както и за да ви я изпратим.

Ще използваме бисквитки и за да следим съдържанието на количката ви, докато разглеждате сайта.

Когато направите покупка от нас, ще ви поискаме данни като име, адрес за фактуриране и доставка, имейл адрес, телефонен номер или метод за плащане (по ваш избор), информация за регистрация на ваш профил като потребителско име и парола. Ще използваме тези данни за някои от следните цели:

  • Изпращане на информация за вашия профил и поръчка;
  • Отговор на ваши заявки, включително искания за възстановяване на средства и оплаквания;
  • Обработка на разплащания и предотвратяване на измами;
  • Регистрация на профил в нашия магазин;
  • Съобразяване с юридическите ни задължения, например изчисляване на данъчни ставки;
  • Подобряване на предложенията от нашия магазин.

Ако си създадете профил, ще съхраним името, адреса, имейл адреса и телефонния ви номер и ще ги използваме, за да ги попълним автоматично при следващи ваши поръчки.

Кой от нашия екип има достъп

Членовете на нашия екип имат достъп до информацията, която предоставяте. Например администраторите и мениджърите на магазина имат достъп до:

  • Информация за поръчката: какво е купено, кога е купено, къде трябва да бъде изпратено;
  • Клиентска информация: вашето име, имейл адрес и адреси за фактуриране и доставка.

Нашият екип има достъп до тази информация, за да може да изпълнява поръчки и да оказва съдействие.

Какво споделяме с другите

Споделяме информация със следните трети страни, които ни помагат да предоставяме обслужване на поръчките:

  • Доставчици на куриерски услуги – за да Ви осигурим качествени и надеждни услуги, споделяме данните, които сте ни предоставили за доставка на Вашата поръчка.
  • Предоставяне на Ваши данни на държавни органи може да се извърши само в предвидените от закона случаи и в обем, който не надвишава целите, за които са поискани.
  • Комисията за защита на личните данни упражнява законовия контрол върху процеса по обработването на лични данни и ние осигуряваме пълен достъп до водените от нас регистри за лични данни при законовите условия за това.

Бисквитки

Както много други уеб сайтове, така и нашият използва бисквитки. „Бисквитките“ са малки обособени пакети информация, изпращана от дадена организация към Вашия компютър, за да Ви разпознае при Ваше посещение. Те събират статистически данни за действията Ви в браузъра. Това ни позволява да проследим модели на потребителския трафик, както и да разработваме статистически анализи за използването на услугите като времето, прекарано в уеб сайта, и страниците, които се посещават най-често. Бисквитките не Ви идентифицират като личност, а обобщените статистически данни не включват лична информация. Бисквитките ни помагат да подобрим уеб сайта и да предоставяме по-добра персонализирана услуга.

Съгласявайки се да използвате този сайт и услугите му, Вие изразявате съгласие за използването на „бисквитки“, включително бисквитките на Google Analytics.

Ако предпочитате да не получавате „бисквитки“, докато разглеждате Уеб сайта или чрез HTML форматирани имейли, бихте могли да ги откажете. За целта можете да настроите интернет браузъра си да предупреждава преди да приеме бисквитка или да откажете бисквитки, когато Ви сигнализира за наличието им. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню ‘Опции’ или ‘Предпочитания’ на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, както и за по-подробна информация, можете да използвате бутона ‘Помощ’ от менюто на Вашия браузър.

Колко дълго държим личните ви данни

В общия случай съхраняваме информация за вас за минималния необходим срок за целите, за които я събираме и употребяваме. Например ще съхраняваме данните за поръчките ви в продължение на 5 години за данъчни и счетоводни цели. Тези данни включват името ви, имейл адреса ви и адресите за фактуриране и доставка.

Също така ще съхраняваме коментари и отзиви, ако пожелаете да ги публикувате.

Вашите права над личните ви данни

Вие имате следните права:

  • Право на достъп до личните Ви данни, обработвани от ТИ ЕС ДИ КОНСУЛТ ЕООД, както и информация за какви цели обработваме Ваши лични данни;
  • Право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни, когато са неточни или следва да се допълнят;
  • Право да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • Право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг;
  • Право да оттеглите своето съгласие за обработка на личните Ви данни, когато обработката им се основава на Вашето съгласие.

Ако искате да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас на имейл: office@craftstudio-gallery.online.

Ако не сте удовлетворени от нашия отговор или не смятате, че обработваме данните Ви по законосъобразен начин, можете да се обърнете към компетентния орган за защитата на личните данни – Комисия за защита на личните данни.

Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2

тел.: 02/915 35 55, 02/915 35 19, факс: 02/915 35 25

E-mail: kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

При възникване на спорове можете да потърсите помощ и чрез Интернет платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия.

 

ТИ ЕС ДИ КОНСУЛТ ЕООД си запазва правото да извършва промени в общите условия за ползване на електронен магазин www.craftstudio-gallery.online без предварително известие, но тези промени ще бъдат внасяни в тази страница за пълна информация.